Funksjonshemmede får støtte til badetilbud

Det kommunale tilskuddet til aktivitetstilbud for mennesker med nedsatt funksjonsevme er på 32.000 kroner årlig. Dersom kommunen skal være ansvarlig, vil summen bli langt høyere, var advarselen fra administrasjonen da saken ble behandlet fredag.

Advarte om kostnader: Skal kommunen ha ansvaret for badetilbudet, og bruke egne ansatte, ville kostnadsbildet ha vært dramatisk annerledes, advarte helse- og omsorgssjef Marion Celius. For åtte brukere, ville summen årlig vært på snaue kvart millioner kroner.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

For den samme prisen som Finn.no annonserer en brukt Bolia fluffy sovesofa fra Lysaker og et piano i Vennesla skal det gis et badetilbud til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hadsel kommunestyre vedtok fredag å bevilge 16.000 kroner til oppstart av badetilbud på Øybadet, med dobling av summen fra neste år.