Kortreist: – Vi kunne gjort det enkelt, men det ligger ikke i ryggmargen hos meg

Når du serverer 20 retters middag, som gjestene bruker fire timer på å oppleve, er det lov å si nei til enkelte. Nå er det dessuten så fullt at Halvar Ellingsen må si nei – til noen.

opplevelser på fat: – Det vi ønsker å er å tilby gjester en opplevelse. Både når det gjelder mat og miljø, sier Halvar Ellingsen. på Kvitnes Gård. Alle foto: Per Eivind Knudsen 

Pluss

Å komme seg til Kvitnes Gård er ikke noe du gjør på måfå. Dette er et mål med en mening. Utenfor allfarvei og langt fra veikroa med vasne karbonader som, under et linklede av sønderkokt løk, er lagt til evig hvile på ei flis kneippbrød. Et serveringstilbud hvor du ifølge Ellingsen selv ikke nødvendigvis smaker forskjell på Svolvær eller Fredrikstad. Utenlandske trøfler og kjøtt.