Pakke til 30.000 kroner stjålet på Posten: – Tyven har gått inn en åpen dør og bare hentet den

I går fikk Jørgen Henriksen seg et lite sjokk når han skulle på posten og hente pakken med en fallskjerm i, som var sendt fra Tromsø. Betjeningen kunne ingen steder finne pakken. Etter hvert viste videoovervåkningen hvorfor.

Dagen etter at tyveriet var avdekket, sto døren til pakkerommet på Bunnpris åpen og udekket, slik at hvem som helst med uærlige hensikter kunne ta seg inn dersom de ønsket det. – Døren vil bli låst heretter, forsikrer fungerende butikksjef Michelle Damkær Thomsen til VOL.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Vi ser for oss at tyven har vært interessert i å stjele, og så bare tatt med seg det som var enklest å få med seg.

Jørgen Henriksen, materiellkontrollør og mottaker av pakken med fallskjerm i
Pluss

Pakken med fallskjermen i var sendt til sortlandsmannen for at han skulle foreta en årlig sikkerhetskontroll. Han er nemlig godkjent materiellkontrollør for fallskjermer.