Posttyveriet på Sortland: En person pågrepet og varetektsfengslet i fire uker

Politiet på Sortland pågrep tirsdag kveld to menn i 30-årene som de mener står bak et større innbruddsraid på Sortland og muligens på Stokmarknes i helga, og fram til de ble tatt.

Fungerende lensmann Bjørn Følstad Larsen i Sortland kan fortelle at de har pågrepet to mannspersoner i forbindelse med et innbruddsraid som har pågått de siste dagene. En av dem er mistenkt for å ha stjålet en pakke fra post i butikk på Bunnpris på Sortland.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Vi har alltid et håp, men gjerningsmennene har jo helere som står klare og betaler dem en liten sum for tyvegodset sitt, før de selger det videre.

Fungerende lensmann Bjørn Følstad Larsen hos Politiet i Sortland
Pluss

De to mennene beskrives av politiet som gamle kjenninger fra Vesterålen. Den ene av dem, som blant annet er mistenkt for å ha stjålet en fallskjerm til 30.000 kroner fra post i butikk på Bunnpris i Sortland, er idømt fire ukers varetekt. Den andre ble løslatt etter avhør.