– De gjør en solid jobb med å rekruttere oss tilbake

For de tre medisinstudentene Fredrik Treiman, Marit Østlyngen Riibe og Henriette Højte Holdø fra Hadsel, er det perfekt å ha sommerjobb ved sykehuset på Stokmarknes. -De gjør en solid jobb med å rekruttere oss tilbake hit. Og det frister, sier Treiman.

Hadselværinger av samme årskull: Fredrik Treiman, Henriette Højte Holdø og Marit Østlyngen Riibe er medisinstudenter, og trives med sommerjobb ved sykehuset.   Foto: Tone M. Sørensen

Jeg føler at de fire første årene på studiet egentlig ikke har lært oss så mye om hvordan det faktisk er å jobbe som lege. Men har gitt oss forutsetningen for å kunne lære det selv.

Henriette Højte Holdø, medisinstudent
Pluss

To av femteårsstudentene, Fredrik Treiman og Marit Østlyngen Riibe har tidligere vært i praksis ved både kirurgisk og medisinsk avdeling ved Nordlandssykehuset Vesterålen på Stokmarknes. De hadde sin praksisperiode fra august i fjor til mars i år.