Knuste vinflasker og tomme ølbokser ved Sortland barneskole: – Ikke nytt, dessverre

Småbarnsmamma Charlotte Andersen (29) fikk sjokk da hun skulle ta med seg barna sine med lekekamerater på tur til lekeplassen ved Sortland barneskole i dag. Hele området var overstrødd med tomgods etter festlig lag.

– Hva hvis noen småttinger putter noe av dette i munnen eller prøver å smake på dette, sier småbarnsmor Charlotte Andersen oppgitt og viser frem litt av det hun måtte rydde opp i før ungene kunne begynne å leke. – Enda er det mye mer knust glass lenger bort, forteller hun.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Noen har hatt seg en skikkelig fest her.

Charlotte Andersen (29), småbarnsmor
Pluss

– Jeg vet at det er sommer og ferie ved skolene, men på mandag starter de første barna i SFO, og da kan det ikke se ut slik det gjør her nå, sier hun oppgitt.