Venke veltet med motorsykkelen på grusen, med sønnen Emil (8) bakpå

For halvannen uke siden opplevde Venke Øyan Hansen (47) marerittet, både som mamma og som motorsyklist. I en høyresving havnet motorsykkelen i et parti med løsgrus på asfalten og skjente ut. Det kunne ha kostet henne livet. Og enda verre: Livet til sønnen Emil.

– Det eneste som var viktig for meg, var at Emil (8) ikke måtte komme til skade. Alt annet var ubetydelig for meg, sier Venke Øyan Hansen (48) om MC-velten hun og sønnen opplevde i Steinsviksvingen i Bø for halvannen uke siden. – Jeg var så redd for at mamma skulle ha skadet seg, sier Emil selv om opplevelsen.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

Plutselig reiser Emil seg opp og begynner å strigråte høyt. – Jeg var så redd for at mamma skulle ha skadet seg, sier han og tørker en tåre.

Emil (8) etter at han og mamma Venke veltet på grusen med motorsykkel
Pluss

– Det var fælt. Det verste jeg har opplevd, sier Øyan Hansen og ser ut av vinduet mens hun holder kaffekoppen med begge hender. Lyden av metall som skraper og gnistrer mot asfalt har knapt sluppet taket når VOL treffer henne og sønnen Emil heime i leiligheten på Frøskeland.