Bjørnflaten avkrefter å ha visst om smitten i Hadsel: – Svært lei meg for situasjonen som har oppstått

Anne Marit Bjørnflaten er direktør for myndighetskontakt i Hurtigruten. Hun sier at hun ikke var kjent med dialogen mellom selskapet og FHI eller kontakten med Hadsel kommune.

Anne Marit Bjørnflaten, direktør for myndighetskontakt i Hurtigruten, sier at hun først ble gjort kjent med utbruddet på «Roald Amundsen» da hun ble ringt av Nordlys på fredag formiddag.  Foto: PRIVAT

Pluss


Gunnar Wilhelmsen har tidligere uttalt at han ikke visste om situasjonen om bord på «Roald Amundsen» da skipet la til havn i Tromsø fredag morgen i forrige uke. Da iTromsø fikk opplyst at passasjerene om bord hadde forlatt skipet på morgenkvisten, til tross for at UNN mistenkte korona om bord, uttrykte han misnøye og overraskelse.