Frontkollisjonen: – Jeg strammet musklene og håpet det beste . Så smalt det

– Brått svingte en bil ut bak vogntoget og inn i min fil. Jeg rakk nesten ikke å reagere, sier Tor-Andrè Larsen (22) om front-mot-front-kollisjonen som kunne ha endt så mye verre på onsdag.

– Jeg synes det er en uting at det samler seg så mange mennesker rundt en sånn ulykke. Både barn og voksne, som tar bilder og tar opp plass, uten at de vet noe om hva som har skjedd, sier Tor-Andrè Larsen etter ulykken på onsdag som kunne ha endt så mye verre.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Jeg la egentlig bare hendene på rattet, strammet musklene og håpet på det beste. Det var ikke så mye annet å gjøre.

Ulykkesoffer Tor-Andrè Larsen
Pluss

VOL møter den unge sjåføren på ulykkesstedet dagen etter ulykken. Begge bilene ble totalvrak i den kraftige smellen. Selv kom han omtrent uskadd fra ulykken. Men han reagerer sterkt på oppførselen til alle tilskuerne som kom til rett etterpå.