Sønnen (13) ble slått ned i skateparken i går: – Plutselig ringte politiet

Det ble en dramatisk mandag ettermiddag for Kelly Susan Gillies, hennes mann og ikke minst for sønnen hennes, da en ungdomsgjeng plutselig gikk til angrep. – Heldigvis varslet de politiet.

– En av kameratene i vennegjengen ble så oppskaket at han valgte å ringe politiet i stedet for å ringe en voksenperson. Det er jeg glad for, sier mamma Kelly etter episoden. I bakgrunnen ses en del av skateparken.  Foto: Rune Kr. Ellingsen

– Dette luktet litt av uprovosert vold. Vi er bekymret for utviklingen.

Seksjonsleder Geir Bendiksen hos politiet i Sortland
Pluss

Det sier mamma Kelly til VOL dagen etter episoden, som nå etterforskes av politiet. Mandag kveld gikk hun ut på facebook og oppfordret alle foreldre til å ta en prat med ungdommene sine om vold, og hvordan man bør løse konflikter seg i mellom.