VNS om Hålogalandsveien: – En utsettelse nå vil være katastrofalt

Vesterålen næringslivssamarbeid (VNS) er krystallklare i sin konklusjon når det gjelder oppstarten av byggearbeidene til Hålogalandsveien. – Det er nå det skjer!

– Hvis vi hadde kunnet velge på øverste hylle, ville vi gått for en oppstykking av anbudet. Men nå er det bestemt, og prosjektet er gryteklart. En utsettelse vil være katastrofalt for hele regionen langs den planlagte veien, sier styremedlem Oddbjørn Toften (t.v.) og styreleder Johnny Karlsen i Vesterålen næringslivssamarbeid (VNS  Foto: Rune Kr. Ellingsen

Pluss

Som tidligere omtalt i VOL, er de fleste aktørene i Vesterålen enige om at anbudet til prosjektet skulle ha vært delt opp i flere mindre enheter. Men nå er beslutningen tatt, og en endring vil kunne sette realiseringen av hele veiprosjektet i fare, i følge VNS.