Bruktbonanza for hadselværinger hos Sareptas

Sareptas på Melbu ser lyst på framtiden til brukthandel i Vesterålen, og forteller at tiden i forbindelse med Sommer-Melbo, vanligvis er travel. I år har butikken hatt en jevn flyt av kunder inn og ut døra.

Lager Mye tid blir brukt inne på lagret ved å preppe gjenstandene klare til salg. Selv om butikken fokuserer på gjenbrukssalg har de også hatt besøk av antikvitetsekspert Ellen Ørnes som har hjulpet kunder å få verdivurdering av gjenstandene sine.   Foto: Martine Kaino

Pluss

I november feirer bruktbutikken Sareptas 13-årsdag, og selv om mange ting har forandret seg over tiden forteller avdelingsleder Hanne Lene Steffensen at de ser fram til å videre utvikle seg de neste årene også. Nylig etablerte nettgiganten Amazon seg i Sverige, og det blir spekulert i om kjeden også kommer til Norge, samt konsekvensene det har.