«Eventyrlig oppussing» på oppdrag i Andøy: – Føltes som å vinne i Lotto

Søndag fikk en overveldet Rune Karlsen overlevert huset sitt på Fiskenes fra «Eventyrlig oppussing». – Resultatet er helt surrealistisk. Noe slikt kunne vi aldri ha fått til selv, uansett pengebruk, sier han.

Huseier Rune Karlsen og familien hans følte seg helt blåst av banen etter at de fikk overlevert det ferdig oppussede huset fra «Eventyrlig oppussings»-crewet. Fra venstre tømrer Gustav Brustad-Nilsen, Solveig Karlsen, interiørdesigner Halvor Bakke, Martine Karlsen, Greta Steffensen, Rune Karlsen og møbelsnekker Ole Rosèn-Lystrup.  Foto: Innsendt

Pluss

Uken som gikk har 11 personer fra TMM-produksjon, som lager oppussingsprogrammet «Eventyrlig oppussing» for TV3, Viaplay og Viafree, jobbet med Rune Karlsen sitt oppussingsprosjekt på Fiskenes. Produsent Julie Barstrand, som selv er fra Andenes, sier at de ønsket seg Andøy/Vesterålen denne gangen.