– Vi måtte si nei 426 passasjerer i juli

Sea Safari har måttet si nei til 426 safariturister i juli av smittevernhensyn. – Utgiftene er de samme, så tapene er store, sier Marten Bril.

tap: Marten Bril i Sea Safari måtte si nei til 426 skuffede turister i juli. Det er særlig vanskelig for ham når de argumenterer med at andre bedrifter med ribbåter i andre kommuner fyller opp båtene. Han synes det er merkelig at noen kan komme seg utenom hygienekravene. foto: mette-helene berger Amundsen 

Det koster meg dyrt å følge smittevernreglene, men jeg vurderer selvsagt ikke å la være. Likevel er det merkelig at bedrifter som ikke følger reglene får fortsette uten konsekvenser.

Pluss

Safaribedriften som guider turister på havet i ribbåter har merket trykket etter storinnrykket av turister i juli. Daglig leder Marten Bril synes det er beklagelig at de måtte si nei til så mange safariturister.