Satser 30-40 millioner per tomt

Bolyst Hadsel og DnB Eiendom samarbeider om et boligprosjekt på Børøya, og mener utviklingen i Hadsel gjør at timingen er riktig for å satse. - Totalt satser vi 30-40 millioner kroner per tomt, sier Lars Rask i Bolyst Hadsel AS.

Satser stort: Lars Nyborg i DnB Eiendom og Lars Rask i Bolyst Hadsel AS er klare for å starte salget av leiligheter på Børøya. - Den utviklingen vi ser i næringsmarkedet gjør at det vil være et behov for leiligheter, sier de to om prosjektet. Bolyst Hadsel AS satser mellom 30 og 40 millioner kroner per tomt, som skal huse 8 boenheter.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

De to tomtene entreprenørfirmaet Bolyst Hadsel AS har kjøpt, er i øverste del av boligfeltet "Solsiden" på Børøya. De lanserte planene i januar i fjor, og nå står de klare til å starte byggetrinn en. Det vil bety totalt åtte enheter, med ytterligere åtte enheter i byggetrinn to.