I fjor ble Victoria fra Sortland voldtatt. I dag lanserer hun «Overlevelsesguiden»

Fra i dag kan du høre Sortlands-jenta Victoria Mathiassens egenproduserte podcast om tiden etter at livet hennes forandret seg for alltid. – Denne podcasten skal være til hjelp for alle som trenger det.

Victoria Mathiassen (26) fra Sortland opplevde marerittet da hun ble utsatt for en voldtekt i Bergen i fjor høst. I dag lanserer hun podcasten «Overlevelsesguiden» der hun snakker om hendelsen. – Det er fortsatt mye stigma rundt det å bli voldtatt, sier hun.  Foto: Privat

– Jeg ble voldtatt, og saken ble henlagt av politiet.

Podcaster Victoria Mathiassen
Pluss

VOL treffer 26-åringen på telefon fra Bergen, mens hun er mellom to møter. Victoria Mathiassen er født og oppvokst i Sigerfjord, og gikk videregående på Melbu. Tiden frem mot debuten med egen podcast har vært hektisk, skal vi tro henne selv.