Tror korona-sommeren har åpnet øynene for Hadsel som turistmål

– Noen har fått økt oppmerksomhet i sommer fordi det har vært veldig fullt i Lofoten, sier ordfører Aina Nilsen etter en ekskursjon langs Hadsels skjærgård. Ifølge næringssjef Daniel Sowe kan «koronasommeren» ha åpnet øynene for turistnæringsutvikling utenfor sentrum.

Mulig å utvikle: Hadsel kommune tror det bør være mulig å utvikle lokalt reiseliv. Før helga var ordfører Aina Nilsen på ekskursjon i hadsels skjærgård, og ser optimistisk på mulighetene. Foto: Atle Nielsen 

Utfordringen nå blir å kommunisere dette. Gjøre det attraktivt å utvikle det videre og det i samarbeid med dem som bor her.– Utfordringen nå blir å kommunisere dette. Gjøre det attraktivt å utvikle det videre og det i samarbeid med dem som bor her.

Daniel Sowe
Pluss

Nilsen og havnesjef Olav Henning Trondal var med på rundreisen, hvor de så på havneanleggene på steder som Hessand, Lonkan og Hennes. Ifølge Nilsen har det i løpet av sommeren vært flere besøkende enn vanlig der, siden det har vært fullt i Lofoten, og hun tror det vil være et satsingsområde for kommunens reiselivssatsing.