– Klart jeg blir på Andenes

Mange trakk et lettelsens sukk etter å ha sett at lege Hedda Mørch har investert 3,6 millioner i hus i Strandgata på Andenes. Et sikkert tegn på at hun er kommet til Andøy for å bli.

Hedda Mørch og Ove Mikal Pedersen er glade for husinvesteringen i Strandgata med den flotte havutsikten fra stuevinduet. Et perfekt sted å lade batteriene etter en hektisk arbeidsdag.   Foto: mette-helene berger amundsen

Pluss


– Det stemmer at jeg har fått mange spørsmål fra pasienter om jeg har kommet for å bli. Når jeg svarer ja, får jeg høre at «det sa ho forrige også». Den siste tiden har jeg fått mange gratulasjoner fra lettede pasienter som tar huskjøpet som et positivt signal, og det er det jo. Det at jeg har fått tak i et hus jeg trives i, øker jo trivselen min generelt. Nå kjenner jeg at jeg har slått meg til ro, smiler hun. Hedda er opprinnelig fra Tromsø, og etter at hun måtte flytte med familien til Kristiansand som ung jente, var hun snar med å flytte tilbake som ferdig utdannet lege.