Nordnorsk Brønnboring AS på opptur etter konkursen i 2018:

Har boret halvannen mil

– Vi er godt fornøyd, etter et år som har vært litt turbulent, sier driftssjef Ivan Hansen hos Nordnorsk Brønnboring AS. Så langt i år har de boret rundt 16 000 meter totalt med smått og stort, og i oktober starter de på et storprosjekt på Børøya.

Snudd skuta: Tømmervikgruppen AS kjøpte Nordnorsk Brønnboring i fjor, og ifølge driftssjef Ivan Hansen (t.h.) ligger det an til pluss på bunnlinja i år. – Det ble en del utsettelser da koronaen kom, men vi har fått gjennomført flere store kontrakter, sier han til VA. Arkivfoto: Per E. Knudsen 

Pluss

Selskapet har full ordrebok, ifølge Hansen og mer skal det bli. Tømmervikgruppen AS kjøpte selskapet i januar 2019, etter at det gikk konkurs i desember året før. Da var det krav på totalt 14 millioner kroner mot selskapet.