Drømmer om å realisere dette: – Vi er kommet så langt at vi ser at det er realistisk å få til

To gamle skatere, som begge brenner for egenorganisert aktivitet for ungdom, har slått seg sammen og startet arbeidet med Andøy betongpark. – Nå vil vi ha med oss ungdommene videre, sier Ørjan Vøllestad og Anders Stave.

De gamle skaterampene har stått til forfall i mange år, og håpet nå er at det innen et par år kan realiseres en moderne, bærekraftig og vedlikeholdsfri betongpark i dette området. – Den skal være ferdig før Forsvaret forlater i 2023, sier Anders Stave.  Foto: Tony Gulla Sivertsen

Pluss

Begge to har en ungdomsbakgrunn på brett med fire små hjul, og har på hver sin kant tenkt at Andøy mangler en møteplass for folk i alle aldre som vil kose seg med aktivitet på hjul, enten det er rullebrett, sparkesykler, BMX-sykler eller rullestol.