– Sauesanking, det er god rekreasjon fra politiske møter

Når Andreas Johannessen ikke er på jobb som regnskapsfører eller deltar i politiske møter for Høyre, går han ut og sanker sauer ned fra fjellet.

Trives: Andreas Johannessen trives med sauene på gården der han bor med kjæresten Sigrid Raabe Eilertsen. Foto: Øyvind Aukrust 

Jeg er nok den som først går og ser på regnskap og budsjetter. Nå handler jo politikk i stor grad om økonomi. Det handler om fordeling av økonomiske goder når alt koker ned. Det er en fordel for politikere å ha god tallforståelse og regnskapsforståelse.– Jeg er nok den som først går og ser på regnskap og budsjetter. Nå handler jo politikk i stor grad om økonomi. Det handler om fordeling av økonomiske goder når alt koker ned. Det er en fordel for politikere å ha god tallforståelse og regnskapsforståelse.

Pluss

I vinter flyttet han nemlig sammen med kjæresten Sigrid Riibe Eilertsen på sauebruket Steingården på Sandnesodden.