Skal investere mellom 25 og 30 millioner

Planene om et byggetrinn to var gryteklar da det nye Europris-bygget åpnet i 2016, men Stortingets vedtak om å legge ned Andøya flystasjon førte til at de ble lagt i skuffen. Nå råder optimismen i andøysamfunnet og hos Handelsbygg AS, som er klar til å satse videre på Andenes.

Dagligvare: Det nye byggetrinnet på siden av dagens Europris-bygg blir på 1.538 kvadratmeter og skal huse en dagligvarebutikk. – Det er nok dessverre for tidlig å avsløre hvilken dagligvarekjede som skal inn i prosjektet, sier daglig leder i Handelsbygg AS, Tore Arntzen, til Andøyposten. Tegning: Handelsbygg AS 

Pluss

Daglig leder i Handelsbygg AS, Tore Arntzen, bekrefter overfor Andøyposten at de har håp om byggestart allerede i år. I en søknad de har sendt til Andøy kommune om dispensasjon fra bestemmelsene i reguleringsplanen for tomten ved siden av Europris-bygget, går det fram at det er snakk om lokaler til en dagligvarekjede.