– Kan ta knekken på noen

Annelise Johansen på Stave er rystet over at Andøy kommune gir kokepåbud via Facebook.

Annelise Johansen er meget sint over Andøy kommunes varslingsrutiner. – Av alle ting blir vi varslet om at strømmen er gått, men noe så livsviktig som vann blir lagt ut på Facebook. Det er vel flere eldre enn meg som ikke er på nett. Nå må kommunen skjerpe seg og få i gang sms-varsling de også, mener hun. alle foto: mette-hælene berger Amundsen 

Vi har ikke system for varsling via sms, men det vil bli vurdert innført i høst.

Rådmann Kirsten Lehne Pedersen
Pluss

– Vi regner jo alle med at vannet skal være rent. Tilfeldigvis fikk jeg telefon fra en bekjent på onsdag, som kunne fortelle at det var funnet e-coli i drikkevannsprøver. Derfor var det viktig at vannet kokes i området fra Nordmela til Stave. Heldigvis hadde jeg ennå ikke drukket vann, men det kunne jeg fort ha gjort, sier Johansen.