Julian debuterer med TV-regi på hjemmebane

Andøyposten har tidligere skrevet at årets juleteater blir digitalt på grunn av koronapandemien. Mette Spjelkavik Enoksen er produsent for den digitale adventskalenderen og nå er det klart at det er den unge bleiksværingen Julian Lara Asperheim som skal ha regien.

Hjemmebane: Når Teaterklubb 81 i desember viser sin digitale adventskalender «Ellinors julefortelling», er det den unge andværingen Julian Lara Asperheim som har hatt regien. Da han gikk på ungdomsskolen trodde han at han måtte til «det store utland» for å lage film. – Derfor er det nå ekstra gøy å ikke bare sette seg i registolen på hjemmebane, men også få lov til å jobbe med dem som var der på de første stegene jeg tok mot å bli regissør, sier Julian. Foto: Emma Bråthen 

Pluss

Mens «Ellinors julefortelling» blir Mettes debut som manusforfatter, er produksjonen regidebut på en TV-serie for Julian.