Blir trolig flertall for å prioritere sammenkobling av Bjørklundveien og Vesterveien

På 1970-tallet ble ideen om å få koblet sammen Bjørklundveien og Vesterveien på Sortland lansert. Nesten 50 år senere kan det trolig bli flertall i desember for å starte det videre arbeidet.

På 1970-tallet kom idéen om å knytte Bjørklundveien og Vesterveien sammen. Fem år etter at reguleringsplanen ble vedtatt står området enda inngjerdet uten at noe har skjedd. Nå kan det derimot se ut som politikerne vil få fart på sakene.   Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Vi vil gjøre en 40 år gammel drøm til virkelighet. Sortland Senterparti vil realisere ringveien rundt Sortland sentrum. Partiet vil i høstens budsjett og økonomiplanarbeid gå inn for neste steg i arbeidet med sammenføyninga Vesterveien–Bjørklundveien, skriver ordfører Karl-Erling Nordlud (Sp) i en e-post til VOL.