Vil stoppe negativ utvikling i ungdomsmiljø: – Vi må få fritidsklubb

Skole, politi og foreldre har fått nok av den negative utviklingen i ungdomsmiljøet på Melbu. Tirsdag ble det bestemt at Natteravn-ordningen skal startes opp. Samtidig ber flere folkevalgte om at arbeidet med fritidsklubb får fortgang.

Koronausikkerhet: Vivian Aas gleder seg over at mange har våknet når det gjelder utviklingen i ungdomsmiljøet på Melbu. - At vi får natteravner, eller dagravner, er bra. Men vi må ha på plass et bedre fritidstilbud til ungdommen, sier hun.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Etter voldshendelsen på Melbu forrige uke har foreldre, barnevern, politi og skolen i et møte denne uka vedtatt å starte opp Natteravn-ordningen på tettstedet. Mest sannsynlig vil det være mer "dag- og ettermiddagsravn" siden det tross alt dreier seg om elever på mellomtrinnet.