Melbu sanitetsforening delte ut gratis refleksvester:

Godt synlig avslutning på skoleuka

Tradisjon tro var Melbu sanitetsforening på plass før høstmørket for alvor svøper seg rundt oss, for å dele ut årets refleksvester til førsteklassingene på Melbu skole.

Trygghet: Melbu Sanitetsforening var fredag på skolebesøk hvor Ariel Hogseth De Gast (5) fikk hjelp av Kate Haugen til å ta på seg sin refleksvest. - Jeg har en fra før, men mister jeg en, så har jeg en likevel, sier Ariel.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

På lik linje med sanitetsforeningene andre steder i kommunen, var Kate Haugen, Ann Lise Rønning og Liv Ann Steffensen fra Melbu Sanitetsforening fredag morgen på besøk på "sin" skole. Med store saftige epler, som av enkelte skolebarn ble sett på som en utfordring siden de hadde mistet noen tenner i det siste, men først og fremst nye refleksvester.