Skal vie valgkvelden til USA

Denne gjengen vil ha deg på Kulturfabrikken på Sortland 3. november, for å lære mer om USA og valget på vestersinspirert amerikansk valgvake.

Denne gjengen vil ha deg til å følge det amerikanske valget sammen med seg på Kulturfabrikken. Jørn Singdahlsen (Sortland bibliotek), Tom Gunnar Aasen (Kulturfabrikken servering), Maria Johansen (Nordland Akademi), Grete Ellingsen (styrelder Nordland Akademi), Robin Frivåg (Kulturfabrikken servering) og Ane Høyem (Sortland Museum) lover at du skal få vite mer om USA i løpet av valgvaken i forbindelse med det amerikanske valget 3. november.   Foto: Vidar Lorentsen.

Pluss

3. november skal nemlig spenningen utløses. Blir det fire nye år med Donald Trump? Eller klarer utfordrer Joe Biden å bikken den sittende presidenten fra makta?