Har investert nær 20 millioner kroner

Etter å ha investert nær 20 millioner kroner på Børøya, er styreleder Thor Jegard klar for å starte produksjonen i de "nye" lokalene til SMV Hydraulics. - De har allerede bevist en god tankegang, ved at det er brukt lokale bedrifter i oppgraderingen, sier næringssjef Daniel Sowe.

Sammensveiset: Daglig leder Vegar Solheim viser frem den datastyrte sveisemaskinen som snart skal tas i bruk. Styreleder Thor Jegard uttrykker stor optimisme med tanke på bedriftens fremtid.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Tirsdag kunne SMV Hydraulics på Børøya åpne dørene for inviterte gjester for å vise resultatet av oppussingsarbeidene som er gjort på fabrikken. Samtidig sier Jegard at de nå satser på nye markeder, hvor den store produksjonen som har vært før, til en viss grad vil vike for delproduksjon til underleverandører.