– Søker ekstern hjelp

Pålegg om gatelysreparasjon fra Eltilsynet hagler inn til Andøy kommune for tiden. Andøy Energi Nett er bedt om å utbedre, og nå kan det bli fikset ved ekstern hjelp.

mangler: Ikke uventet avdekket Eltilsynet mange feil ved Andøy kommunes gatelys under sin stikkprøvekontroll på lyskretser mellom Forfjord i sør og Fiskens og Stave i nord. Nå sonderer Andøy Energi Nett muligheten for å få ekstern hjelp for å rette opp. arkivfoto: mette-hælene berger Amundsen 

Pluss

Andøyposten har skrevet artikkel etter artikkel om Andøy Energis manglende kapasitet, som gjør at gatelys forblir mørke. Administrerende direktør Kjell Are Johansen har rådet kommunen til å legge styringen av gatelys ut av Andøy Energis anlegg, men det er ifølge Andøy kommune så dyrt at det ikke har vært noen reell problemstilling.