Teigen sier nei til innlegg fra brukerutvalg. – Det kan utarbeides en årlig rapport

Før møtet til Hovedutvalget for helse og omsorg i dag foreslo Jan Steffensen (MOS) at leder for brukerutvalget ved Stokmarknes sykehjem skulle få snakke for hovedutvalget. Men kommunedirektør Ola Morten Teigen mener det vil gi en uforsvarlig saksbehandling.

Innafor: URYDDIG: Kommunedirektør i Hadsel Ola Morten Teigen mener det vil være uryddig hvis ledere for kommunale brukerutvalg får møte i Hovedutvalget for helse og sosial.   Foto: Arkiv: Per Eivind Knudsen

Pluss

– Bakgrunnen er at i forkant av budsjettmøter vil vi gjerne høre både ris og ros om sykehjemsdriften, og om det er noe representantene i brukerutvalget gjerne vil forbedre. Så kom det en mail fra kommunedirektøren i dag hvor han går imot at vi skal kunne invitere leder av brukerutvalget til en sånn foretredelse, sa Steffensen i møtet.