Foreldre og ungdom tar saken i egne hender: Etablerer ungdomsklubb

Foreldre på Melbu har tatt initiativ til at det etableres ungdomsklubb, og har hatt møte med elevrådet for å få med seg ungdommen som drivere. – Vi vil foreslå at midlene som er satt av til taxi brukes til ungdomsklubb, sier Renathe Eriksen (V).

Entusiastisk: Oppvekstsjef Line Pedersen og Venstres Renathe Eriksen diskuterte foreldrenes initiativ i pausen på formannskapet. Eriksen vil foreslå for kommunestyret at pengene kommunen satte av til skyss for ungdom fra Melbu til Stokmarknes nå styres om til å drifte klubben på Melbu.  Foto: Arkivfoto

Pluss

Ifølge kommunestyrerepresentanten, som roser initiativet, er det en naturlig tanke å bruke pengene som skulle gå til å frakte ungdom fra Melbu til Stokmarknes og fritidsklubben der, til lokal klubb.