Gladmelding fra Nordland fylkeskommune:

Nå blir det asfalt på Åknesveien

De har ventet siden Skjoldehamnveien ble asfaltert for 30 år siden. Endelig kommer det asfalt på den 4,5 kilometer lange veistrekningen gjennom Sørmela, Haugen og Åknes. Andøyposten har hatt mange avisoppslag om veiens elendige forfatning de seneste tiårene.

asfaltjubel: Byggeleder Jim Roger Andersen (f.v.) hadde en skikkelig gladnyhet til åknesværingene Harald Kristoffersen og Knut Olsen. Avbildet sammen med prosjektleder Jim Roger Haugnes ved enden av den siste fastlandsstrekningen i Vesterålen som ikke har asfalt. foto: mette-helene berger amundsen 

Pluss

Fredag var byggeleder Jim Roger Andersen i Nordland fylkeskommune og prosjektleder Jim Roger Haugnes i Ottar Bergersen og Sønner på befaring for asfaltlegging på Åknesveien. Andøyposten møter dem i enden ved veisperringen inn mot Dalen. Maskinene er allerede på plass.