Startet karrieren med jobb i et av verdens mest populære TV-spill, så kom korona

Hans første jobb etter skuespillerskolen var å gi stemme til flere karakterer i et av verdens mest populære TV-spill. Så kom koronapandemien. Selv om tidene er usikre, har hadselværing og skuespiller Sindre Bergfall (25) troen på at alt ordner seg til slutt.

Sindre Bergfall (25) sier at skuespillerbransjen er i endring. – Mange sier at den ikke vil være det den var, sier han. Hadselværingen har, til tross for usikre tider, troen og prøver å fokusere på det som ligger foran han.   Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

– Å være skuespiller er litt som å surfe. Surferne ligger ute i havet, vugger og venter på at bølgen skal komme. Av og til får man til å ta bølgen, men ikke alltid, og noen ganger får andre bølgen, sier Bergfall.