Kan bli den nest dyreste solgte boligen på Sortland og tredje dyreste i Vesterålen

Fredag ble det som kan bli den nest dyreste solgte eneboligen i Sortland noen gang, Strand Herregård, lagt ut for salg. Prisantydningen er på 7,150 millioner kroner, og ifølge megleren dreier det meste seg om beliggenhet på objekter i denne prisklassen.

Eiendomsmegler Oddgeir Gjertsen i EiendomsMegler 1 på Sortland beskriver Strand Herregård som en spesiell og unik eiendom. Bildet er brukt med tillatelse fra eier av huset.  Foto: EiendomsMegler 1 Sortland/Lunde Images

Pluss

– Rekordene som blir slått er en del av den naturlige utviklingen. I prisklassen 7-8 millioner kroner er det veldig spesielle objekter. Huset i Sørliveien var en slik bolig, og det gjelder også Strand Herregård. Det er en veldig spesiell eiendom med veldig god standard og med fantastisk beliggenhet, sier Oddgeir Gjertsen, eiendomsmegler i EiendomsMegler 1 på Sortland, til VOL.