Hun er ny leder i Andøy næringsforening

– At jeg brenner for Andøy er motivasjonen for at jeg søkte på stillingen som daglig leder i Andøy næringsforening, sier Wenche Mikkelborg Enoksen. Denne uken var hun innom for å gjøre seg kjent i foreningens kontorlokaler og 1. desember starter hun formelt i jobben.

Daglig leder: Wenche Mikkelborg Enoksen er ansatt som daglig leder i Andøy næringsforening. – Det er viktig for meg som ny leder å kontakte medlemsbedriftene og høre hvilke forventninger de har, og hva de mener jeg skal gjøre, sier hun. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Stillingen som daglig leder i Andøy næringsforening har stått ubesatt en tid, etter at tidligere leder Birger Elverum valgte å forlate stillingen og Andøy, da kommunestyret i desember i fjor kuttet kraftig i driftstilskuddet til foreningen. Nå har imidlertid styret valgt å gå videre med daglig leder i 50 prosent stilling.