Husbyggere fra Harstad saksøkte leverandøren av byggesettet til huset de satte opp

Paret mottok et byggesett fra et firma fra Vesterålen for noen år tilbake, og fikk etter litt om og men huset på plass på egnet tomt. Men da sluttoppgjøret skulle foretas, skar det meste seg.

NÅDDE IKKE FRAM: Kravene som advokat Øystein Sagen fremførte på vegne av sin klient, ble stort sett avvist av retten. I stede må saksøker punge ut med både egne og motpartens advokatregninger. Arkivfoto: Kjell Magne Angelsen 

Pluss

De nydøpte huseierne bestred sluttoppgjøret, og tok ut stevning mot firmaet med påstand om betaling med 450 000 kroner. Trondenes tingrett avsa fraværsdom hvor husbyggerne fikk medhold fullt ut. To dager før tingrettens dom hadde imidlertid boligfirmaet begjært oppbud, og ble tatt under konkursbehandling.