Narkotika blant unge: – Viktig å løfte dette til et vesterålsperspektiv

Skolesjef i Øksnes, Remi Vangen, deler bekymringene som er kommet fra Sortland om ungdommens forhold til og bruk av rus og narkotika. Han mener dette ikke kan løses på kommunenivå alene, og har flere tanker rundt hvordan utfordringene bør løftes opp regionalt.

Kommunalsjef skole, barnehage og kultur i Øksnes, Remi Vangen.  Foto: Tommy Hansen

Pluss

Det var 17. november at Sortland kommune, Vesterålen barnevern og politiet holdt en felles pressekonferanse på Sortland. Der uttrykte de bekymring for situasjonen rundt rusmidler i Vesterålen. På spørsmål fra VOL knyttet til skole, narkotika og ungdomsmiljøet i Sortland, bekreftet kommunalsjef Erik Strand opplysninger om at narkotika i skolegården også hadde tilfalt kommunen.