Narkodømt krever kortere fengselsstraff

En mann med bostedsadresse i Hadsel kommune stiller onsdag i Hålogaland lagmannsrett i et forsøk på å få redusert en dom på to år og åtte måneder fengsel for grov narkotikaovertredelse.

En motorsykkel kræsjet inn i en politibil natt til 20. juli 2018. Det skjedde i forbindelse med at politiet forsøkte å stoppe mannen som onsdag stiller i Hålogaland lagmannsrett for å få lavere straffeutmåling enn det Vesterålen tingrett dømte mannen til.  Foto: Marius Birkeland

Pluss

Seksjonspåtaleleder Steffen Ravnåsen for nordre region i Nordland politidistrikt opplyser til VOL at den tiltalte mannen har anket straffeutmålingen han ble idømt i Vesterålen tingrett i sommer. Ifølge berammelsen av ankesaken i Hålogaland lagmannsrett, går saken i Tromsø tinghus onsdag. Det er satt av en dag i retten til ankebehandlingen.