Lager felles TV-gudstjeneste med lokal vri

Mange får julestemning av TV-sendte julegudstjenester i Nidarosdomen og Peterskirken. Nå har Tverrkirkelig samarbeidsforum i Andøy gått sammen om en lokal digital julegudstjeneste. Den er produsert i Andøy med de kjente og kjære aktørene du vanligvis må til de lokale kirkene for å oppleve.

Dronefoto: Mandag kveld ble det gjort opptak til den digitale juleaftengudstjenesten i Andenes kirke. Kirkeverge Jan Harald Andersen bidro med dronefilming, da sekvensen med Andenes mannskor skulle spilles inn. Samarbeidspartner og baptistkirkepastor Hermod Bakkevold følger spent på «take off». Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Baptistkirkepastor Hermod Bakkevold, sogneprest Erik Mørtsell og kirkeverge Jan Harald Andersen i Den norske kirke, sier at de ikke ønsket å avvise folk ved kirkedøra i jula i år. Noe de ville blitt nødt til med dagens strenge smittevernregler.