Byggtorget Vesterålen Byggeservice AS med rekordomsetning i 2020:

- På ett år har vi vokst det vi ville brukt to år på

Lars Gunder Rask, daglig leder i Byggtorget Vesterålen Byggeservice AS kan i år merke seg at omsetningen for første gang runder 40 millioner kroner. - Det er en all time high, som vi skal følge opp til neste år, sier han og sikter mot 50 millioners merket.

Ydmyk: - Da jeg satt på Norwegian-flyet tenkte jeg på det. Hvordan vil det gå med dere? Så jeg er ydmyk over at vi som bransje gjør det bra, sier Lars Gunder Rask.  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Det er gode tider for enkelte bransjer, til tross for global pandemi. Med hjemmekontor og sosial isolering har flere brukt tiden hjemme til å pynte litt på kjøkkenet, pusse opp bad og fikse det gjesterommet som de har hatt planer om. Da blir det besøk til byggevareforretningene, som kan se tilbake på 2020 med gode tall på bunnlinja.