Ringo fjernes fra Arena:

– Vil fortsatt selge leker

Selv om Ringo-navnet nå fjernes fra Arena på Melbu, betyr ikke det at salget av leketøy vil kuttes ut. – Vi fortsetter med det, men under vårt eget navn, sier daglig leder Tom Karlsen.

oppsving: Som følge av kombinasjonen sosial isolasjon og at de tok inn gode gamle byggesett, har medarbeider Kim Adrian Rasmussen på Arena Melbu merket seg en seriøs oppsving i salget av produktene. – Det er voksne karer som vil bygge byggesett igjen slik de gjorde da de var små, sier Rasmussen. Foto: Per Eivind Knudsen 

Pluss

Dermed kan Kim Adrian Rasmussen fortsatt fremsnakke viktigheten av byggesett og andre nødvendige barndomsminner mange menn i 40-årene har funnet tilbake til, og Karlsen kan slippe å bekymre seg om å ha to forskjellige firmaer å forholde seg til.