Anker ikke dommen i Truls-saka: – Skuffende, sier hans far

Statsadvokaten vil ikke anke dommen i Truls Johansen-saka. – Skuffende, sier far Yngve Larsen til Øksnesavisa.

Statsadvokat Thor-Erik Høiskar har satt strek for Truls-saken i Øksnes.  Foto: Arkivfoto

Pluss

Øyvind Larsen ble i desember i fjor av Vesterålen tingrett frifunnet for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand. I dommen som ble klar i underkant av ei uke etter siste dag i retten, ble Larsen frifunnet i tiltalepunkt 1 som var straffelovens paragraf 288 - for å ha hensatt noen i hjelpeløs tilstand. Han ble også frifunnet for deler av tiltalepunkt 3 som var straffelovens paragraf 189 - å ulovlig ha med skytevåpen på offentlig sted. Dette da våpenet ikke var ladd da det lå i sekken til Larsen inne på puben på Skipneset sommeren 2018.