LO og Arbeiderpartiet på valgkampturne

Besøkte vaktmester uten midler og tid til vedlikehold

Stadig nedskjæringer på vaktmestere og null vedlikeholdsmidler til kommunale bygg var et av fokusområdene da LO Stat var på valgkamprundtur i Andøy tidligere denne uken.

Vedlikehold: LO Stat Nordland på valgkamprundtur fra venstre Sondre Wilassen, ungdomssekretær, Ann-Kristin Moldjord, distriktssekretær, Ranja Stensland Leirvik, distriktssekretær, Eva Myrnes, organisasjonssekretær, Sigurd Myrvoll, 5, kandidat Aps stortingsvalgsliste, Rita Nilssen, leder Fagforbundet Andøy, vaktmester Tord Sørensen, saksbehandler eiendomsforvaltning Andøy kommune, Tommy Halvorsen og John Helmersen, leder LO Vesterålen. foto: mette-helene berger Amundsen 

Pluss

Uten for den slitte fasaden på Andenes idrettshall, stilte lokal leder i Fagforbundet, Rita Nilssen, stilte sammen med vaktmester Tord Sørensen og hans sjef Tommy Halvorsen, som er saksbehandler for eiendomsforvaltning i Andøy kommune.