Trener med Fulham

Etter solid spill på G19-landslaget har Krister Wemberg fått muligheten til å vise seg frem i "den norske" Premier League-klubben FC Fulham.

  Foto: Alvin Holm

FC Fulham

Fulham Football Club er en engelsk fotballklubb som spiller i Premier League. Klubben ble stiftet i 1879, og ble valgt inn i The Football League i 1907. «Cottagers», som er kallenavnet til Fulham, spiller hjemmekampene sine på Craven Cottage i Fulham. Fulham er et sted i bydelen Hammersmith og Fulham som ligger i det vestlige London.

Fulham har blant annet tre nordmenn i spillerstallen sin: Brede Hangeland, Bjørn Helge Riise og Erik Nevland.

Fulham har etablert seg i den øverste divisjonen i England og har i år også gjort det bra i Europa League, der de fortsatt henger med og skal spille mot Juventus om kvartfinale-plass i løpet av mars.

Fulham styres av manager Roy Hodgson som blant annet trente VIking fra 2005 til 2006.

Kilde: Wikipedia.

100 % fotball

Krister Wemberg (18) reiste til London på mandag for å trene med Fulham. Treningsuken var planlagt gjennomført i januar, men er blitt utsatt på grunn av en lyskestrekk som har plaget han i vinter, og som også medførte at han måtte melde avbud til G19 landslagssamling på La Manga tidlig februar.

- Oppholdet i England innebærer en rekke treninger, og Krister er veldig fornøyd med å få denne muligheten til å trene og lære av en toppklubb i europeisk sammenheng, samtidig som han får vist seg frem. Han var på tilsvarende treningsuke i FC Everton i desember 2008, skriver Øystein Wemberg i en epost til Vesterålen Online.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

100 % fotball