Sortland ILs A-lag:

Styrker stallen med administrativ leder

Som en del av styrkingen og forberedelsene frem mot neste sesong, har Sortland idrettslag engasjert Kurt- Jarle Johnsen som administrativ leder for A-laget.

Leder i Sortland IL, Tommy Dalheim, omkranset av Kurt-Jarle Johnsen og hovedtrener Steve Edvardsen.  Foto: Sortland IL

Sport

- Vi har gjennom de siste sesongene sett att arbeidet rundt driften av A-laget krever en del jobb, og at behovet for en styrking på dette området absolutt er tilstede. Derfor er vi svært glade for at Kurt-Jarle Johnsen har sagt ja til å ta på seg engasjementet kommende sesong, sier styreleder i Sortland IL Tommy Dalheim.

Ansettelsen vil ifølge styrelderen føre til at oppgavene på A-laget nå faller på flere personer.

- Dette vil styrke oss som klubb på alle plan, de siste årene har mye av dette arbeidet falt på trenerne som vi ønsker skal benytte sin tid og sitt engasjement på det sportslige rundt A-laget, og på styret og andre i klubben som nå skal benyttet mer av sin tid på å styrke selve klubbdriften og de aldersbestemte klassene, sier Dalheim.

Tilrettelegging

Som administrativ leder vil Kurt-Jarle Johnsen ha hovedansvar for å tilrettelegge og koordinere reiser, dugnader, arrangementer og andre lignende oppgaver.

Johnsen og resten av støtteapparatet skal styrke organisasjonen rundt seg foran neste sesong, blant annet rundt hjemmearrangementene og på en del andre områder.

- Så om man ønsker å være med rundt laget i den spennende sesongen klubben nå går inn i, kan man gjerne ta kontakt med den nye administrative lederen, avslutter Tommy Dalheim.

Etterlyst

Hovedtrener Steve Edvardsen vil ha det fulle og hele ansvaret for den sportslige satsningen. Han ba i et intervju med VOL i høst om at det kom flere ressurser inn på ledelsessida rundt A-laget. At det nå er i boks er noe han setter pris på.

- Jeg ser frem til samarbeidet med Kurt-Jarle. Dette vil være ett viktig løft for klubben, og vil frigjøre mye tid for meg som trener. Nå ser vi frem til en spennende sesongoppkjøring,.