Seier for SIL på bortebane

(Funnefoss/Vormsund-Sortland 1-3 (0-2) Sortland vant borte Funnefoss/Vormsund i dag.

Tapte: Da Sortlan spilte hjemme mot Senja sist lørdag, tapte de med 0-2. Ved feriestart ligger dermed Sortland på 6. plass med 24 poeng. Foto: Herman Henriksen 

Sport

Mot bunnlaget Funnefoss/Vormsund var det ventet at SIL skulle vinne, det klarte de også.

Sortlandslaget ledet 2-0 til pause etter scoringer av Karl Kristian Bakkan Karlsen og Frank Poulsen. Poulsen sin scoring kan fort bli årets mål. Det kom fra 30 meter da han så keeper sto langt ute og var limt i krysset. 

Like etter pause reduserte hjemmelaget til 1-2.

Etter målet tok hjemmelaget over initiativet i kampen og hadde mye ball. Helt på tampen av kampen punkterte SIL kampen etter nok ei scoring av Karl Kristian Bakkan Karlsen.

- Fornøyd

Trener Steve Edvardsen var godt fornøyd med seieren.

- Første omgang var bra, og vi burde egentlig punktert kampen der og da, men vi leder fortjent til pause. De kommer tilbake i andre omgang og scorer. Etter målet har de mye ball, men de slår mye langt i bakrommet og presser oss slik. Vi klarer å holde unna og setter ballen i mål mot slutten.

Det å spille på gress var noe av det tøffeste for Edvardsens gutter.

- Dette er første kamp for året på gress og det sugde enormt med krefter. Gutta sto på og jobba og ville ha alle tre poengene. Veldig deilig da at vi klarer å vinne.

Målsetningen nå er å fortsette å klatre på tabellen.

- Vi hadde målsetning om topp fem før sesongen. I dag klatrer vi opp et par plasser og er vel oppe på tredjeplass. Vi må bre brette opp ermene og jobbe på resten av sesongen for å komme så høyt som mulig.

Tabell og terminliste i 3. divisjon avdeling 6.