Tungt for Stålbrott/Sortland

Laget maktet ikke å hente hjem seieren mot Grovfjord.

Et fysisk tøft Grovfjord-lag vant søndag mot Stålbrott.   Foto: Stålbrott fotball

Sport

Ifølge rapportene fra Stålbrott-leiren var det misnøye både med bane og dømming etter kampen mot Grovfjord. Etter en rekke gode kamper, og klatring på tabellen i fjerdedivisjon i høst var turen søndag kommet til de oransjekledte til å bryne seg på et tent Stålbrott.

– Vi fikk dessverre Torjbørn (Miklegard, red.anm.) grisetaklet ut med skade etter 17 minutter. Strake bein på ankel uten rødt kort. Etterpå blir Sondre (Meløe, red.anm.) felt/revet ned av deres bakerste mann, på tur gjennom alene med keeper uten å få frispark en gang, fortviler han på Stålbrotts facebookside.

Banen innbød ifølge Stålbrott mer til sparking enn spilling. Det var med andre ord en skuffet gjeng som måtte tåle et 3-2-tap borte søndag. Dermed måtte laget seg seg passert av nettopp Grovfjord, som overtok fjerdeplassen til hadsellaget. Det er hele 13 poeng opp til Lofoten på tredjeplass.

Høken ble slått av Landsås lørdag, og er nest nederst på tabellen. Det er sju poeng opp til Medkila, og det kan bli vanskelig å ta igjen, med bare tre kamper igjen før serien er slutt. Dermed kan Andøy-laget komme til å rykke ned til femtedivisjon, og dermed bytte plass med erkerival Andenes. Morild er middelhavsfarer som nummer seks på tabellen av tolv lag, og tapte lørdag 4-0 mot Skånland borte.

Slik ser tabellen i fjerdedivisjon ut i dag:

Tabellen

P
1Melbo50
2Leknes46
3Lofoten44
4Grovfjord31
5Stålbrott /Sortland 229
6Morild25
7Skånland25
8Landsås24
9Ballstad23
10Medkila20
11Høken14
12Harstad B7