Beste plassering noensinne for Jakob

Under dag to i NNM Ski 2018 har flere løpere fra Vesterålen tatt pallplasseringer.

Strålende fornøyde: Jakob Sørlie Pettersen til venstre ble nummer to, Johannes Stenersen fra Kvaløysletta i midten vant rennet og til høyre Nikolai Wilhelmsen fra Alta.   Foto: Innsendt

Sport

Samtlige klasser har fellesstart med stilart klassisk på renndag nr 2 i Mosjøen.

I klassen G15 tok Alsvågløperne Johan Nordeng sølv og Sivert Nordeng fjerdeplass, og klubbkamerat Vegard Bråthen gikk inn til en 10. plass i G13.

Sivert Nordeng fra Alsvåg gikk i klassen G15, og kom på fjerdeplass lørdag.   Foto: Innsendt

 

Sølv på ti kilometer klassisk

Melbos Jakob Sørlie Pettersen gikk inn til sin beste plassering i NNM noen gang med en andreplass på 10 kilometer, og i J15 klassen gikk klubbkamerat Tuva Katrine Pettersen inn til en 9. plass på 5 kilometer.

Tuva Katrine Pettersen fra Melbo IL under NNM på ski lørdag, der det var fellesstart og klassisk stil.   Foto: Innsendt

 

– I seniorklassen leverte Sortlandsløperne Mikkel Arntsen, August Nordeng og Sondre Lange solide løp og endte på henholdsvis 10, 11 og 18 plass. Utover dette var det en rekke skiløpere fra Vesterålsklubbene som leverte gode løp i dagens konkurranse, sier Halvard S. Pettersen i Melbo IL.

I fint driv: Johan Nordeng fra Alsvåg tok sølv i G15 lørdag.   Foto: Innsendt

 

Søndag er siste konkurransedag under NNM på ski med stafetter på programmet.

– Vesterålsløperne har hatt veldig fine dager,  både i går og i dag det er veldig artig. På de offisielle resultatlistene vises det godt, man ser at det er gode prestasjoner, sier Pettersen.