Julie Voktor Pedersen er trener for Sortland, som møtte Lyn på hjemmebane søndag. Kampen kan du se i opptak på vol. Det endte med et stort tap i møte med en sterk motstander.

– Vi møtte rett og slett et veldig bra lag, ballen går fort og de spiller rundt oss til tider. Guttene har bra innsats og står på hele tiden, men det er et veldig bra lag vi møter, sier hun.

Sortland var uheldig med et bytte og etter 20 minutter ut i første omgang ble det rødt kort.

– Slik at vi deretter var en mann mindre resten av kampen, og da blir det litt vanskelig, sier Pedersen, som berømmer laget for innsatsen.

– De jobber godt og gjør det de klarer, så de var ganske slitne på slutten av kampen. Men vi ser at vi har mye å gå på, det har vi absolutt, sier SIL-treneren.

Neste kamp blir mot Korsvoll, som også kjemper for tilværelsen nederst på tabellen.

– Det blir en viktig kamp siden de ligger sammen med oss i bunnen av tabellen. Kampen blir førstkommende søndag på hjemmebane i Blåbyhallen, sier hun.

– Du har vært trener nå i knappe to uker, hvordan har det vært?

– Det er utfordende og det er masse nytt og masse å ta tak i. Jeg føler at jeg tar nye skritt litt og litt. Det kommer til å ta tid å få bygget opp det man har lyst til. Og vi må ta tida til hjelp, og håper ikke resultatene vil ta bort fokuset fra det arbeidet som blir gjort. For det kommer til å ta tid uansett, sier hun.